Foi De Napolitane Umplute
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru un pachet de foi mari(mai mari de cat tava de la aragaz):
- un pachet de foi de napolitane
- 600g nuca macinata
- 4 oua
- 400g de zahar
- un pachet margarina(250g)
- 2 fiole esenta de vanilie
- 2 fiole esenta de rom
- 600g nuca macinata
- 4 oua
- 400g de zahar
- un pachet margarina(250g)
- 2 fiole esenta de vanilie
- 2 fiole esenta de rom
Mod de preparare:Intr-o cratita se topeste margarina la foc mic,apoi se adauga ouale batute ca pt omleta,amestecand incontinuu sa nu se stranga.Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.Cand s-a topit zaharul se adauga aromele si apoi nucile si se mai lasa 3-4 min pe foc mic.
Se ung foile cu un strat potrivit de crema(impartiti compozitia in 4 sa nu va treziti ca nu va ajunge) si puneti o greutate.Lasati 2-3 h si taiati!
pofta buna!!!!!!!!!