contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Foarte Putin Din Tulcea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Putin pentru ca am ales greu dintre poze, iar acolo am ajuns, cum spuneam, cu scopul declarat de a consuma bors de peste (ciorba, ma rog). Ceea ce am si facut dupa cum veti vedea dumneavoastra in continuare.

Asadar trezire abrupta, pe dimineata (am prins intr-un final si un rasarit).

La sfatul patiserului, la prima ora, tzup la cumparat subereci, uitati-va bine la ei, asa cum ii vedeti voi i-am vazut si eu, ca i-am uitat in frigider la Eforie.

Tur de piata, targ, ce e el acolo, cam aceleasi produse in general, cu mici exceptii. Oricum chestii bune si misto.

Draga Cofi, cu parere de rau, data fiind marimea ruxacelului, nu am luat din astia, sa nu ma bati.

Caldura mare, hai sa vedem monumentul. In drum, cladiri interesante, ca stiti ca le poznez.

Iaca si monumentul de la Tulcea.
(stiti ca nu rescriu eu ce e deja pe net, gasiti acolo la link ce si daca va intereseaza).

Am urcat pana sus sa il pozez.

Mint frumos? :D Cine kilogramele mele in plus urca pe canicula aia pana acolo? Am bagat un zum, clozap, cum ii zice, stiti voi mai bine, ca eu la poze nu ma pricep.

Aici intervine partea buna a povestii, dupa mers prin praf, prin stangi, prin mii de baionete, am luat un taxi prapadit si l-am rugat sa ne zica unde gasim ciorba de peste. Omul a dat prin statie si … am aflat.

Imi scapa complet denumirea crasmei, are si motel, e la Dunare, e ieftin, e bun, are chelneri misto, ciorba si peste misto.

Era sa uit, plimbarea de digestie de pe faleza m-a facut sa scap de jumatate de suberek, am dat la gugulici, ca deja uitasem de ei, asa ca mentin traditia, iaca-i.

In ret, de incheiere, Dunarea, cum o stiti.

Nu e cu zã end, ca mai am cateva chestii si la final rororo.