Fluturasi Cu Fistic Si Ciocolata
articol scris de andreeachinesefood blog Andreea
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Imi continui maratonul meu de fursecuri cu acesti fluturasi. Sunt tare draguti si deliciosi! Fisticul nu doar ca este tare bun, dar adaugat la aceste fursecuri, da o nota aparte. Aluatul se va colora usor verzui si va deveni foarte crocant.
Avem nevoie de:
150 g faina+50 g pentru modelat
1 ou
120 g unt
100 g fistic macinat
140 g zahar
1 varf de cutit praf de copt
pentru decor:
ciocolata alba
ciocolata neagra
fistic taiat bucati
Cum preparam:
mixam untul si zaharul pana obtinem o crema pufoasa, adaugam oul si amestecam din nou, apoi adaugam fisticul macinat
amestecam din nou si punem faina amestecata cu praful de copt
aluatul format il strangem intr-o mingiuta pe care o dam la frigider pentru o ora
scoatem aluatul de la frigider il intindem pe masa de lucru infainata si din el taiem cu forma speciala fluturasi; ii punem in tava de copt
ii dam la cuptor pentru 20 de minute apoi ii lasam sa se raceasca
ii ornam apoi cu ciocolata si fistic
sunt atat de buuunii!
eu m-am distrat tare mult facand poze:)
ceilalti s-au distrat rontzaind fisticul de pe fluturasi:)
si sectiunea
Enjoy!