Flori De Dovlecei Umplute Cu Mozzarella Si Anchovies

articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
rapide, usor de facut, foarte gustoase. sunt gata in 10-15 minute si le faci asa:
- speli florile de dovlecei (metro baneasa) si le rupi codita impreuna cu pistilul. le lasi sa se scurga bine de apa
- amesteca o cana de faina, un ou, sare si 2-300 de grame de apa minerala carbogazoasa pina obtii o compozitie moale , cam ca la clatite
- portioneaza bucati de mozzarella si spala cate un anchovies/hamsie de sare pentru fiecare floare in parte
- introdu in fiecare floare 2-3 bucatele de mozzarella si un anchovies/hamsie
- inmoaie florile umplute in compozitia de mai sus si pune-le la prajit intr-o tigaie cu ulei incins
- inainte sa le mananci scurgele de ulei pe un servet de hartie
pofta buna.