contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Flame® Wok Emile Henry

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mai tineti minte micul dejun colorat? Facut pentru concursul Bonduelle de pe Teo’s Kitchen?

Eu il uitasem cand primesc un mesaj de la organizatori, cica: datele de contact sa trimitem premiu. Primul reflex a fost sa scriu: cred ca ai gresit fereastra de mess, sunt io, Dana. Cica da, tu, da datele sa iti trimita cei de la Bonduelle premiul. Nu ma-nebuni. Amu nu mai stiam care premiu, zic parca era un tajine. Noroc cu gogu ca am gasit repede concursul, wok Emile Henri de o caruta de bani.

Azi imi pregateam potaia de scos la relache in parc cand, suna, venim sa va aducem, veniti. Si soseste un domn, greu intra pe usa blocului cu ditamai cutia. Preiau, ma scarpin in scafarleaza si sper ca e ambalajul complex (a fost) ca sa nu crape tehnologia Flame® la transport.

Cutia, cat aragazul.

Slide1

Desfac cu grija, clar ca m-am gandit sa il vand, face cat juma’ de salariu lunar de ajutor de bucatar. Bai dar m-am indragostit la prima vedere.

Slide2

Are si doua rack-uri pentru scurs surplusul de ulei sau pentru facut diverse chestiuni la aburi.

Slide3

Slide4

Si o carticica de retete.

Slide5

E frumos, manca-l-ar Dana, dar numai probleme imi dadu, nu inteleg de ce se inghesuie lumea la premii si de ce isi scot ochii blogaritele sa castige chestii, mie mi-a dat batai de cap. Pentru ca, e chiar cat aragazul de mare, deci ce sa fac, sa imi iau alt aragaz? Daca da, unde il pun? Deci trebuie alt aragaz si o vilisoara asortata cand dai premii din astea, nu e wok de Salajean in nici un caz.

Lejer incap 100 de sarmale in el, buba e ca nu intra nici in cuptor, vitrina nu am sa il expun si de depozitat, e pacat de el. Nici familie numeroasa ca sa il folosesc sa ma dau mare, nici unde sa il asez pentru poze artistice. Doar doua solutii vad: casa noua si mare sau carciuma, sa imi fac o carciuma si sa il folosesc acolo.

Vedeti cate ponoase trag? Acum deja ne-am imprietenit, slabe sanse sa ma mai despart de el, desi e fitzos pentru mine (cu toate ca la oale si tingiri aleg numai ce e foarte bun spre exceptional, dar de dimensiunile aferente locului in care ma desfasor).

Ma gandeam cui i-ar placea, daca sa il fac si eu la randul meu premiu, nu stiu de ce m-a dus instant gandul la bogul Andreei. O sa mai discut cu el si mai vedem, momentan mi s-au intamplat recent doua lucruri extraordinare, unice, am fost blogger fripturist si am castigat un premiu valoros. Duminica joc la loto, daca o sa castig si 9 milioane de euro, incep sa cred ca exista noroc, dreptate, Dumnezeu si soare care rasare, am zis.

Am uitat sa multumesc frumos celor implicati care au facut sa ajunga la mine premiul, de la bobul de porumb plantat care a scos rodul ce s-a materializat in reteta invingatoare la cei care au organizat, Teo si Bonduelle, la firma de taximetrie care a adus curierul inainte sa plec eu pe coclauri si la Casandra care nu a reusit miscarea-i favorita de secerare a picioarelor curierului, astfel incat eu sa va prezint niste cioburi.

rororo