Fish Fingers - Crochete De Peste
articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 fileuri pe peste
150ml apa minerala
4-5 linguri de faina
sare, piper, boia dulce,
optional verdeata marar, patrunjel
5 linguri de pesmet
ulei pt prajit
untr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata .
fileul se taie pe latime in fasii de un cm. il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .
il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il mai lasati 2-3 minute.
pe o farfurie pregatiti un servetel de hartie, puneti pestele pe el si lasati-l pt a absoarbi toata grasimea.
langa peste merge foarte bine un sos de usturoi pe care il puteti face asa:
4 catei de usturoi se curata si se stivesc, se freaca cu un praf de sare, se amesteca cu un paharut de iaurt simplu sau smantana, sare piper, optional. boia dulce .