Fish Cakes
Sursa Fish cakes
articol scris de gabrielaolteanu blog gabrielaolteanu.blogspot
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
2 cartofi albi mari
1 legatura patrunjel
1 conserva ton (marunti sau intreg) scursa de zeama
2 felii de paine
1 ou
cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocata marunt
sare, piper
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru piure.
Patrunjelul se toaca marunt iat tonul se scurge de zeama (ulei sau suc propriu).
Feliile de paine le-am maruntit la robot pana s-au facut frimituri.
Cartofii se paseaza si peste ei adaugam pestele maruntit, arpagicul (sau ceapa verde) si patrunjelul.
Cand toate ingredientele s-au amestecat bine se formeaza ca niste chiftele mai mari.Apoi se dau prin oul batut si frimiturile de paine.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Se pot servi cu salata sau simple.Noi le serveam cu cartofi prajiti si salata chiar daca mancam practic cartofi cu cartofi :D.