contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

File Egiptean Din Piept De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).

Ingrediente:
3 bucăţi de piept de pui dezosat şi fără piele, 2 ouă, 50 gr caş, 100 gr măsline feliate, 100 gr pesmet, ulei pentru prăjit, sare, piper, boia.

Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se şterge bine, se porţionează, se bate ca pentru şniţele şi
se condimentează cu sare, piper şi boia pe ambele părţi.
Caşcavalul se taie feliuţe. Se bat cele două ouă ca pentru omletă şi se pregăteşte o farfurie cu pesmet.
Pe o felie de piept de pui se aşează câteva bucăţi de măsline şi feliuţe de caşcaval, se rulează ca sarmalele, se trec prin oul bătut, apoi prin pesmet şi
se pun la prăjit, în ulei încins, la foc mic,
întorcându-le pe ambele părţi, până se rumenesc.

 

Se scot pe o farfurie cu şerveţele de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Se serveşte cald cu garnitură de cartofi prăjiţi.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com