File De Stiuca Cu Fenicul (fennel) La Cuptor
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Dezlegare la peste. Cititi mai jos.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 4 buc file de stiuca
- 1 buc fenicul
- 4 linguri pasta de rosii cu ardei (se poate inlocui cu sos de rosii sau rosii)
- 3 ardei
- 1 lamaie
- condimente (sare, piper , delikat)
- 150ml vin alb demisec
- 150 ml apa
- 50 ml ulei de masline
Plan de lucru:
- Spalam, curatam si apoi taiem bucata de fenicul si il asezam intr-un vas de yena uns cu uleiul de masline (poza 2) .
- Taiem ardeii julien si ii adaugam in vas. La fel punem si pasta de rosii cu ardei (poza 3). Asezam fileurile de peste, le condimentam dupa gust, si le invelim in ardei (poza 4) si cu rondele de lamaie (poza 5). Stropim cu vin si apa.
- Bagam la cuptor pana se face pestele (cam 40 de minute ).(poza 6).
- Pofta buna! (poza 7)
Timp de preparare: 60 de minute (incluzand si timpul de coacere)
Pret: 5/portie lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A1. Aperitive