contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

File De Porc Cu Usturoi Si Ghimbir

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



O bunatate suculenta gata in maxim 20 de minute (+24h de marinare :)) )
*6 catei de usturoi
*50ml sos de soia
*2 linguri de ghimbir ras
*2 linguri de mustar Dijon
*50ml suc de lime
*125ml ulei de masline
*1/2 lingurita de cayenne
*sare si piper dupa gust (daca sosul de soia e mai sarat atentie cu sarea)
- din toate ingredientele de mai sus, bine amestecate, se prepara o sos in care vom marina carnea pt cel putin 12 ore, ideal pt 24.
*6 felii se file de porc
- carnea se curata bine de grasime si se aseaza intr-o punga mare de plastic
- se toarna marinada peste carne in asa fel incat sa fie bine repartizata peste toate feliile, se pune punga pe o farfurie intinsa/tava si se da la frigider
- punga se intoarce din cand in cand
Se incinge gratarul la temperatura medie-mare (400F la noi), se unge cu putina grasime si se pun frumos bucatile de carne. Se intorc la fiecare 5 minute sau pana temperatura interna atinge 155F (68C) cca 20 de minute cu totul. Se lasa bine acoperite pt 10 minute si se servesc langa garnitura preferata.

Eu am facut o salata colorata :)


Articol recomandat de anditudor.blogspot.com