File De Pangasius Cu Dovlecei
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1-2 bucăţi file de pangasius, 3 dovlecei, 3 linguri de ulei, sare, piper.
1-2 bucăţi file de pangasius, 3 dovlecei, 3 linguri de ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Într-un vas de yena (termorezistent) se pune jumătate din cantitatea de ulei, astfel încât să fie uniform pe fundul vasului.
Se curăţă dovleceii, se spală şi taie rondele de dimensiuni potrivite.
Se aşează în vas un strat de rondele de dovlecei,
se condimentează cu sare şi piper,
se adaugă fileul de pangasius condimentat cu sare şi piper pe ambele părţi.
Se adaugă încă un strat de rondele de dovlecei, se presară sare şi piper.
Se toarnă deasupra restul de ulei.
Se dă la cuptor, la foc potrivit, până ce dovleceii sunt moi.
Se serveşte cald, cu sos grecesc tzatziki.
Poftă bună!