Ficăţei De Pui Prăjiţi Cu Susan
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 gr ficăţei de pui, o punguliţă de susan, maghiran, cimbru, busuioc, sare de lămâie, sare, piper, 200 ml ulei.
Mod de preparare:
Într-un bol mic se pune câte o linguriţă din fiecare condiment uscat (maghiran, cimbru, busuioc) şi un vârf de cuţit de sare de lămâie.
Se spală ficăţeii, se scurg de apă, se condimentează cu sare, piper şi amestecul de condimente.
Se trec prin susan şi se prăjesc pe ambele părţi,
într-o tigaie cu ulei încins, la foc potrivit.
Se scot pe un platou cu şerveţel, pentru a se absorbi surplusul de ulei.
Se servesc calzi, cu garnitură de legume fierte, cartofi sau orez.
Poftă bună!