Ficăţei De Pui Cu Ciuperci în Sos De Vin şi Smântână
![iulian](/images/avatars/2312dobrea iulian - avatar problema7664.jpg)
articol scris de iulian blog Delicatesa culinară
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eaa9daab.jpg?operation%3Dresize%26width%3D556)
Într-un vas termorezistent se pun uleiul, ficăţeii şi ciupercile tăiate cuburi mari. Se sărează, se piperează, se adaugă un păhărel de apă şi se bagă la cuptor pentru o oră, la 200-250 grade.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eab02a44.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eab5bc1f.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
După ce s-au pătruns ciupercile, se adaugă smântâna dizolvată în vin şi se mai bagă la cuptor pentru 10-15 minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eabb7534.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eac1b13a.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eac74e70.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06eaccf70f.jpg?operation%3Dresize%26width%3D278)
Se presară busuioc sau rozmarin, după dorinţă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2135/description/4eb06ead46880.jpg?operation%3Dresize%26width%3D556)