Ficatei De Pui Cu Ceapa Si Suc De Portocale
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Poate de vina este zodia mea, poate asa sunt eu structurata, dar vreau tot timpul ceva nou. De aceea ajung sa improvizez mereu, nu vreau sa ma plictisesc…
INGREDIENTE:
500 g ficatei de pui
1 ceapa mare
1 ceasca de martini
1 ceasca sos de rosii
sucul si coaja rasa de la o portocala
50 ml ulei
PREPARARE:
Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.
Adaugam sosul de rosii, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.
Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.
Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.
Pofta buna!