contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficatei Cu Oregano, Cimbru Si Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Retete cu ficatei nu gasesti prea multe si prea interesante, dar asta m-a atras de la nume, deoarece iubesc cele doua tipuri de ierburi. Reteta am gasit-o pe Retete de vis, iar rezultatul a fost unul atat de bun incat voi repeta experienta.

Ingrediente
- 500 g ficatei de pui
- 3 catei usturoi
- 1 lingura oregano uscat
- 1 lingura cimbru uscat
- 1 paharel de vin
- fulgi de chili
- sare, piper
Mod de preparare
1. Se spala si se curata ficateii de pieliti. Se usuca cu un prosop de hartie si se prajesc in putin ulei de masline la foc moderat(aveti grija ca sunt "nervosi"). Incercati sa nu-i intoarceti sau sa-i amestecati decat atunci cand sunt rumeniti pe o parte, evitand astfel sa se intareasca.
2. Adaugati usturoiul pisat, fulgi de chili si plantele uscate, lasand pe foc pana cand usturoiul incepe sa-si elibereze aroma. Turnati vin, condimentati cu sare si piper,  acoperiti cu un capac si lasati la foc potrivit cca 10-15 minute. Se pot servi cu orez si salata.
comentarii