Ficatei Cu Oregano, Cimbru Si Usturoi
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
- 500 g ficatei de pui
- 3 catei usturoi
- 1 lingura oregano uscat
- 1 lingura cimbru uscat
- 1 paharel de vin
- fulgi de chili
- sare, piper
Mod de preparare
1. Se spala si se curata ficateii de pieliti. Se usuca cu un prosop de hartie si se prajesc in putin ulei de masline la foc moderat(aveti grija ca sunt "nervosi"). Incercati sa nu-i intoarceti sau sa-i amestecati decat atunci cand sunt rumeniti pe o parte, evitand astfel sa se intareasca.
2. Adaugati usturoiul pisat, fulgi de chili si plantele uscate, lasand pe foc pana cand usturoiul incepe sa-si elibereze aroma. Turnati vin, condimentati cu sare si piper, acoperiti cu un capac si lasati la foc potrivit cca 10-15 minute. Se pot servi cu orez si salata.
comentarii