contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficat De Pui In Sos De Vin Cu Struguri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

Ingrediente:
* 500 g ficat de pui       * 1-2 fire ceapa verde
* 200 g struguri albi si negri
* 2 linguri ulei         * 50 g lingura unt
* 100 ml vin sec        * 1 lingurita amidon
* 1 lg smantana          * sare si piper

 


Mod de preparare:
Se curata ficatul, se spala, se usuca. Se curata ceapa si se toaca julien pe oblic. Se spala strugurii si se taie fiecare boaba pe jumatate. Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se adauga si ficatul. Cand ficatul s-a rumenit un pic, se toarna vinul si se fierbe vreo 5-6 minute pana ce se evapora alcoolul. Se adauga apoi boabele de strugure, untul, amidonul dizolvat in smantana si se condimenteza dupa gust.


Se lasa totul sa mai dea un clocot pana ce sosul se ingroasa putin. Mancarea se serveste numai proaspat preparata si pe farfurii incalzite. Pofta buna!



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com