Fettuccini Cu Ton Si Salvie
articol scris de ioana_bogdan1 blog mononoke-kitchen.blogspot.com
Pastele au fost dintre cele mai bune mancate vreodata... Si frumoase cu adevarat:
Italianski calitet! Salvia, provenita din productia proprie, aromata ca de obicei:
Doua cepe si usturoi dupa dorinta...
Am mai avut in dotare doua conserve de ton maruntit, sos worcestershire, supa de vita, 400g smantana grasa, piper alb, sare.
Am calit ceapa,
Am adaugat usturoiul.
Am stins cu supa de vita si am lasat la fiert pana la inmuiere, pentru a putea pasa bucatile de ceapa si de usturoi. Nu-i problema daca nu se paseaza complet, oricum sunt prea moi ca sa deranjeze. Tot acum am pus si doua linguri de sos worcestershire, piper alb din belsug si putina sare.
Ghemotoacele astea se desfac foarte repede la contactul cu sosul cald si-s gata in maxim cinci minute.
Punem pestele scurs
smantana
si, la sfarsit de tot, salvia rupta.
E bun!
Anyone can cook!