Fettuccine Cu Dovlecei, Creveti Si Bere
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Mai facusem paste cu creveti si dovlecei, astia sunt doar putin de tot diferiti plus ca pastele sunt excelente, o sa vedeti ambalajul.
Am luat fettuccine proaspete, creveti, putina ceapa verde (optional), usturoi, bere si dovlecel (ultimele invizibile). Condimente: fulgi de ardei iute (de la afaf.ro care a deschis un minunat magazin de condimente online despre care o sa va mai zic) si oregano.
In rest simplu, am pus la calit ceapa, usturoiul si dovleceii cu sare, am stins cu bere. Crevetii si fulgii de ardei i-am adaugat in acelasi timp in care am pus pastele in apa clocotita cu sare.
Pastele astea fierb in doua minute, exact cat le trebuie si crevetilor sa se faca.
Am amestecat totul, oregano l-am pus la final.
Si gata.
Sunt urat dar ma tratez.
hard roc aleluia