contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Festivaluri Caniculare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

In acest minunat weekend in care nici cainele nu vrea sa faca afara treburi murdare, o sa fie doua evenimente.

1. festivalul de folclor in Cismigiu, de maine pana duminica, deci va asteptam.

2. (aici recunosc, am ras cu lacrimi) festival de femei pe matasari. Acolo nu ma gasiti ca mi-am uitat becul rosu de la masina pe Red Light District. SI fara, nu fac si eu bani de o ciunga, na. Cat simt al umorului sa ai sa faci fest de femei pe Matasari? Zic si eu: Mult.

Asta tine de sambata pana duminica, tot seara. Asa ca ne vedem acolo cu domnul afaf, daca supravietuim, eu o sa am o lada cu gheata, asa ca cereti si vi se va da.

Cautam si o poza care sa va inspire, ia sa vedem ce e pe acolo.

Muuulta apa si racoare, gheata si verdeata.

Acum inainte de poza doi, facuta in acelasi loc (stiu ca au mai fost, dar nah), sa va zic doua povesti.

1. Am un prieten care in weekend taie un porc. Porc vegan, declarat, deci o sa fie un porc care moare sanatos.

2. Medicii in general sunt la fel de vagi ca politica. Dom’le, analizam, dar nu prea stim ce sa facem, mai reveniti. Culmea e ca ma amuza chestia asta, ca doar stim toti legendele Olimpului si cutia Pandorei. Adica asa sper. Cand am vazut analizele m-a bufnit rasul auzind: dom’le, naspa. Zic merci, pai pentru asta tre’ sa faci medicina? Ca vad si eu patratelele alea negre care indica ce si cum si unde. Cu medicii umani inca nu sunt in razbel precum cu aia de animale, dar am ras si eu, ca doar nu era sa iau antidepresive, mai buna o bere de la rece, ca trece.

In speranta in care nu am fost prea vaga la aia cu Pandora (pentru minori, era cu speranta, care moare ultima), mai punem o poza misto, ambele din Valencia. Ca astia fac tot felul de chestii dedicate stiintei, cand stiinta e la pamant si tot aceleasi substante active se folosesc de decenii (trecem peste mafia din farmaceutica din romania).

No bun, acum poza si gata, rororo si ne vedem maine pe racoare, cu spatele la soare.