contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fenicul La Cuptor/finocchi Al Forno

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O garnitura delicioasa, servita alaturi de o feliuta de friptura.
Ingrediente:
* 4 bucati fenicul
* 30 g unt
* 50 g parmezan ras
* pesmet
* sare

Intii curatim, spalam si taiem in doua feniculii. Ii fierbem in apa cu sare timp de 10 minute.


Scurgem apa si lasam la racit, dupa care taiem feliute de cca un cm. Intr-o tava topit untul (eu am pus untul in tava si am bagat in cuptor) si intr-un singur strat,  punem feliile de fenicul



presaram deasupra parmezanul ras si putin pesmet, bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade si lasam timp de 20 de minute.



Vedeti ce frumos s-a colorat unde am presarat pesmetul



am servit portiile calde alaturi de o feliuta de filetto di maiale si pot spune ca m-am indragostit de aceasta garnitura.


 



Articol recomandat de danielaincucina.blogspot.com