Fasole Vrede Cu Usturoi
Sursa Fasole vrede cu usturoi
articol scris de v-retete.blogspot.co blog v-retete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
fasole vrede (se poate si galbena)
1 capatana usturoi
sare
Mod de preparare:
Fasolea se spala (se curata de codite, ceea ce eu am uitat :)) si se pune la fiert in apa rece.
Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine, gustati cate o fasole si vedeti daca este fiarta.
Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste fasolea fiarta.
Intre timp pisam usturoiul, se poate face si pasta adica sa nu ramana bucatele, depinde de fiecare om in parte, noi preferam mai iute.
Si punem apa dupa preferinta, cat de iute vrm sa fie.
Cand fasolea sa calit punem mujdeiul de usturoi peste.
Si mai lasam cateva minute sa se inabuse.
Se stinge focul si se servesc cu mamaliga calda.
Este o minunatie de fasole.
Va doresc pofta buna!!!