Fasole Verde Pastai Cu Porc
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tot din seria retetelor simple cea de astazi nu presupune multa pregateala anterioara, si este foarte potrivita pentru o cina rapida: fasole verde pastai cu carne de porc si usturoi. Reteta?
- 1 kg fasole verde pastai congelata (ori pusa din vara de mama sau de gospodine, sau cumparata de la supermarket)
- 500 gr carne de porc, fara grasime, taiata cuburi
- o ceapa medie
- 7 catei de usturoi
- 5 linguri ulei vegetal
- un cub mare de unt, 30 gr
- sare, piper, cimbru si orice condimente va sunt pe plac.
Cum procedam: intr-o tigaie antiaderenta topim untul si calim ceapa taiata cuburi si usturoiul dat prin razatoarea mica. Dupa calire, adaugam uleiul si canea. Condimentam si prajim timp de 5 minute. Dupa prajire rasturnam totul intr-o tigaie, adaugam 300 ml apa si dam la cuptor la foc moderat timp de 25-30 minute. Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.