contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Verde Cu Sos Alb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:

700 g fasole verde(am folosit fasolica congelata)

100 g sos alb

Pentru sosul alb:

1-2 linguri faina

3-4 linguri smantana

lapte dupa gust - in functie de consitenta dorita

sare,piper alb

marar tocat marunt

Mod de preparare:
Fasolea curatat,spalata se fierbe in apa rece cu putina sare sau se poate fierbe si la aburi...Dupa ce a fiert se lasa putin la racit,dupa care se taie cubulete,se amesteca cu sosul alb.
Sosul alb se obtine din amestecul fainii cu lapte rece si turnarea lui in alta cantitate de lapte fierbinte, amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase si se adauga 2-3 linguri smantana.Se fierbe pana numai are gust de faina si se obtine consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si marar tocat marunt.

Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com