Fasole Verde Cu Pui
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Ingrediente:
500g pui (piept, pulpe, ce doriti)
1 kg pastai galbene/verzi
1 ceapa
Jumatate ardei gras rosu
2 lingurite boia dulce
Jumatate lingurita piper
6 catei usturoi
3 linguri passata
Jumatate legatura patrunjel
cateva fire marar
2 linguri ulei
sare
Mod de pregatire:
Incingem uleiul si prajim carnea presarata inainte cu sare si piper. Se scoate din oala si se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt. Le prajim pentru cateva minute, apoi adaugam carnea si pastaile curatate si rupte in trei. Acoperim cu 4 cani de apa si adaugam boia, sare, piper. Lasam sa fiarba la foc mic cu capac pentru jumatate de ora, apoi luam capacul si lasam la foc mediu pana cand pastaile sunt fierte.
Adaugam passata, usturoiul zdrobit si verdeturile tocate marunt, lasam la fiert 5 minute.