Fasole Verde Cu Carne De Porc
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
carne de porc (eu am folosit pulpa)
1 lingura de amidon
2 lg sos de soia
1 lg zahar
aprox 200 gr apa
400-500 gr fasole verde
2 catei de usturoi
1 conserva de porumb
ulei
sare
Mai intai am calit intr-o tigaie carnea de porc taiata fasii cu usturoi, sosul de soia, zaharul si sarea.
Intr-un pahar cu apa am dizolvat amidonul si l-am pus deoparte.
Cand s-a gatit carnea (prox 15-20 minute la foc mare) am golit carnea intr-o farfurie si in tigaie am pus fasolea cu putina apa si sare, am acoperit si am tinut-o la foc mic pana s-a gatit. Atunci am adaugat porumbul, carnea de porc si paharul de amidon dizolvat.
Am mai lasat pe foc putin pana s-a legat sosul si am servit cu seminte de susan presarat peste.