Fasole Teci La Borcan
Sursa FASOLE TECI LA BORCAN
articol scris de corneliachita blog chitacornelia.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
teci de fasole (galbena sau verde)
sare mare (de muraturi)
1 aspirina / borcan de 720 gr.
PREPARARE:
Se spala tecile de fasole, se curata de codite si se rup in bucati potrivite. Intr-un vas se pune apa la fiert (apa cat sa acopere fasolea) si cand incepe sa clocoteasca se adauga tecile de fasole. Se fierb cat sa se inmoaie foarte putin, apoi se adauga sare dupa gust. Se pune cate o aspirina in fiecare borcan, se aseaza tecile incat sa intre cat mai multe dar fara a le strivi, apoi se umplu borcanele cu apa in care au fiert tecile. Se capseaza si se sterilizeaza cca 20 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Se scot borcanele si se invelesc in paturi iar dupa ce se racesc complet se pot depozita in camara.
POFTA BUNA!