Fasole Prajita Cu Carnati Afumati
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru 2-3 persoane avem nevoie de:
- o conserva de 400 gr de fasole fiarta (eu am ales fasolea rosie. puteti alege orice fel de fasole va place insa nu va recomand sa folositi fasole la conserva in sos tomat...ii schimba f mult gusul iar senzatia de ketchup nu dispare nici dupa gatire)
- 150 gr carnati de casa afumati (daca nu aveti de casa merg si alti carnati afumati)
- o ceapa medie rosie
- 100 gr rosii taiate cuburi din conserva sau naturale
- mult patrunjel (eu am avut congelat merge insa cel mai bine cel proaspat)
- 3 lingurite cu cimbru maruntit
- ulei 20 gr
- sare si piper dupa gust
1. calim ceapa taiata marunt in ulei
2. adaugam rosiile taiate cuburi
3. dupa 1-2 minute adaugam fasolea din conserva cu tot cu zeama, patrunjelul si cimbru
4. adaugam apoi carnatul taiat felii si gatim la foc moderat timp de 15 minute
5. condimentam cu sare si piper si servim cu muraturi
Rapid si simplu!