Fasole Pastai Cu Smantana Si Carnati
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Va trebuie:..
citeste toata reteta
-un borcan de 800 gr de fasole pastai
-2 cepe, piper
-marar,ulei, usturoi
-carnati afumati,
-400ml smantana
-2 lg faina, sare
Taiati ceapa marunt si puneti la calit cu ulei si putina apa.
Scurgeti fasolea si puneti-o peste ceapa, sa se caleasca.
Cand se evapora apa, adaugati carnatii, si lasati cam 15 min la foc mic.
Desfaceti faina, in cele 400 ml de smantana rece si turnati peste fasole.
Taiati mararul si usturoiul, feliute, si presarati peste compozitie.
Mai lasati cam 10 minute apoi opriti focul.
Serviti cu mamaliguta calda.
POFTA BUNA!