Fasole Galbena La Capac
Sursa Fasole galbena la capac
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- 500 g fasole galbena
- o ceapa
- un morcov
- 2 catei de usturoi
- sare, vegeta
- patrunjel, marar
- 2 rosii
PREPARARE:
Spalam fasolea,ii rupem coditele si o
taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga.
Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei
si 4 linguri apa,impreuna cu morcovul ras,
timp de 5-6 minute.
Adaugam fasolea, usturoiul taiat
feliute si amestecam usor.
Turnam apa fierbinte cat sa acopere totul
si punem capacul.
Lasam sa fiarba la foc mic,
aprox. 10 minute.
Punem si rosiile taiate cuburi mici,mararul,
potrivim gustul cu sare si vegeta.
Mai lasam 5 minute si oprim focul.
Servim mancarea calda cu patrunjel verde deasupra.