Fasole Cu Inele De Ceapa Pane
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-fasole boabe
-2-3 catei de usturoi
-bulion/suc de rosii
-foi de dafin
-ou
-faina alba
-pesmet
-sare
-piper
-ulei pentru prajit
Reteta am vazut-o in revista Bucataria pentru toti si mi-a placut din prima clipa. Am pus-o azi in practica si a iesit ceva minunat. Fasolea o stiam, ceapa pane nu am mai facut. Asadar, cu mici modificari....
Fasolea se tine in apa peste noapte, a doua zi se fierbe. Usturoiul se piseaza si se caleste in putin ulei, se adauga fasolea, bulionul, foi de dafin, se condimenteaza si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Ceapa se taie rondele. Oul se bate si se adauga faina alba si pesmet, sare si piper. Se amesteca sa nu ramana cocoloase. Ceapa se trece prin compozitie si se prajeste in ulei incins si se scot pe un servetel absorbant. Rondelele se servesc alaturi de fasole.
Pofta buna!