Fasole Cu Carnati Afumati
articol scris de meosiris.blogspot.co blog meosiris.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 cepe
3 linguri pasta de tomate
5 carnati afumati
sare, piper
delikat, boia dulce
2 frunze dafin
patrunjel verde.
-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa.
-Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.
-Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte.
-Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
-La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!