contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Cu Afumatura Si Carnati “taranesti”

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Amu nu o sa va invat eu sa faceti fasole, ca fiecare are stilul sau si eu nici nu cred ca o fac de doua ori la fel, depinde de chef si ce am la indemana.

Slide1

Dar cum am avut cerere expresa de fasole si aveam si muraturi, am zis sa o trantesc ca se mananca, imi iesi cam multa din jumatate de kil. Pe scurt, am fiert separat oasele si fasolea, cu schimbat ape, tot tacamul, am adaugat ceapa, morcov, la reuniune suc de rosii, lasat la scazut, alea alea, dureaza dar se face simplu (mai ales cand curata altii ceapa). Am condimentat doar cu foi de dafin si piper.

Cu carnatii in schimb, alta poveste. Luai taranesti, in ideea ca sunt mai grasi, ii pun frumos in tigaie si, in loc sa lase grasime au facut o pojghita, grasime ioc. A trebuit sa adaug ulei in tigaie sa ii dreg.

Asa ca WARNING: carnatii de oaie de la Mega Image NU sunt grasi. Deloc.

Slide2

Cred ca daca ii facea Nenicutzu lu’ Tanti Leana carnati asa de “taranesti” ii facea guler aia, e ca si cum ar fi facut babic fara sa fie iute foc sau caltabosi cu stafide (stiu ca se face si caltabos cu stafide, dar nu la Balteni).

Oricum, sunt gustosi, dar parca fara sa fie nitel grasi (ca sa isi lase grasul :D ) parca nu cer asa o declaratie mare de: moarte muraturilor.

Slide3

Astazi nu am povesti fantastice, poate daca mai gasesc ceva de pozat o sa inserez o chestie comica legata de o tentativa de sinucidere, ca daca am facut deja pe cineva sa rada cu istorioara prostiei, poate mai rad si altii, dar mai incolo ca nu reusesc sa ma organizez deloc astazi si ma fatai ca besmetica, am obosit si macar nu imi dau seama din ce.

rororo