Fasole Batuta(de Post)
Sursa Fasole batuta(de post)
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
- 500 g fasole
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 capatana mare de usturoi
- sare,piper
- 50 g ulei
- 3 linguri de pasta
- 2 cepe mari
Mod de preparare
Fasolea se pune la inmuiat de seara, iar a doua zi se lasa in aceeasi apa si se pune la fiert.
Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.
Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.
Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!
POFTA BUNA!!!
Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.
Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.
Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!
POFTA BUNA!!!