contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Batuta(de Post)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 capatana mare de usturoi
  • sare,piper
  • 50 g ulei
  • 3 linguri de pasta
  • 2 cepe mari
  •  

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat de seara, iar a doua zi se lasa in aceeasi apa si se pune la fiert.
Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.
Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.
Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!
POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com