contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Batuta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



O mancare foarte usoara si de post
Ingrediente:
500 gr boabe de fasole
2 cepe
2 morcovi
sare
Pentru prajeala:
4-5 cepe
bulion
un pic de cimbru
boia de ardei dulce
Fasolea se pune la foc in apa cu sare, se lasa sa fiarba bine si  aruncam prima apa. Spalam  fasolea si o punem la fiert in apa mai multicica cu sare, ceapa tocata si morcovul. Cand boabele au fiert, le scurgem daca este prea multa apa si le pasam cu blenderul. Aranjam in castronele.

 Cat timp fasolea fierbe, este bine sa ne apucam de prajeala asrfel: taiam ceapa julien, o punem la prajit, punem apoi bulionul si mirodeniile. Deasupra fiecarui castronel cu fasole punem cateva linguri de prajeala. Deasupa am pus putin cimbru.



O mancare nelipsita si foarte buna in post!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com