contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Batuta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

STA50032-0

 

1 kg fasole boabe uscate

3 cepe mijlocii

1 morcov

1 telina mijlocie

usturoi

8 cepe pentru calit

 

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se pune la fiert si se fierbe putin schimbandu-se trei ape. Se pune zarzavatul si se lasa pana se fierbe fasolea. Se scurge fasolea de zeama si se lasa la racit.

STA50016-1

Intre timp se taie ceapa pentru calit fideluta si se prajeste.

STA50015-2

Cand este inca calduta fasolea se pune in mixer, se paseaza, se pune usturoiul pisat, apoi se pune ceapa calita si se paseaza in continuare.

STA50023-3

Se pune in cutiute sau in castroane peste care se pune folie de bucatarie.

Toate retetele sunt pe Petitchef