Fasii De Vita Cu Legume Si Sos Dulce-acrisor
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cabtiatte : 4 portii
Ingrediente
- 500 gr muschi de vita, taiat fasii
- 4 linguri Ketchup
- 2 linguri miere
- 2 linguri otet balsamic
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura Sweet&Sour Sauce
- 1 lingurita zahar brun
- 2-3 linguri ulei
- 750 gr mix de legume congelate, decongelate (zucchini, conopida, morcovi, porumb, praz, varza de Bruzelles, sparanghel verde)
- 25 gr seminte de susan
Preparare
- Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora.
- Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se inmoaie apoi se scurg.Se incinge uleiul intr-un wok apoi se adauga fasiile de vita cu tot cu sos si se caleste pana cand carnea s-a facut.Se adauga legumele si se calesc 5-10 minute.Se presara totul cu seminte de susan apoi se ia de pe foc si se serveste cu orez.