contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Farfalle Cu Toping De Vinete Si Branza De Oi Marinata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


mal

La inceputului lui octombrie am gatit aceste paste -papion cu toping de vinete si branza de oi marinata, insa n-am apucat sa scriu pana azi reteta .
De fapt am folosit si alte legume la toping, toate fiind de provenienta cat se poate de bio, din gradinile matusilor de la Costeiul de Sus .
Haideti sa va spun cum am realizat minunatul toping : am tocat 2 fire de praz , am feliat 2 ardei verzi si 2 gogosari rosii iar vinetele(tot 2 , medii ) le-am taiat cubulete. Mai intai am pus prazul cu cateva linguri de ulei de pe branza la inabusit intr-o tigaie, in urmatoarele 2 minute am adugat si ardeii, iar dupa inca 5 minute vinetele....am amestecat bine,  am sarat (nu tare, urma sa pun si branza care era destul de sarata) si le-am mai lasat cca 5 minute sub capac. Apoi am indepartat capacul si le-am mai lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul (sucul lasat de legume ).
Intre timp am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand au fost gata, le-am servit acoperite cu cel mai gustos toping de vinete , branza rasa si foarte bine piperate :D N-am uitat nici de patrunjelul verde, la care nu m-am zgarcit :).
Au fost delicioase, va asigur :).



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com