Farfalle Cu Toping De Spanac , Nuci Si Usturoi
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal
V-am povestit patania cu spanacul care ma urmareste mai rau ca pe Popeye si ma implora sa-l bag in oala :)) ?!
Azi i-am venit iar de hac. :D
Asociat cu USTUROI SI NUCI si cu o crema de branza au format cel mai potrivit toping pentru pastele mele farfalle.
Mai intai am pus la sfarait USTUROIUL in 7-8 linguri de ulei ramas de la branza de oi marinata (o sa v-o arat in curand, e pe facebook deja ;) )...am "stins" cu un polonic de apa de pe pastele clocotinde si am adaugat spanacul congelat.
L-am lasat sa dea cateva clocote, am sarat...apoi am pus un baton de branza cu smantana (branza topita) peste...
Cand s-au omogenizat am oprit focul .
Peste pastele scurse am adaugat topingul de spanac si branza topita ...si
NUCILE macinate
Le-am amestecat bine si le-am servit cu decor de branza marinata rasa ... samburi de NUCI si cativa stropi de ulei de NUCI :)
Mammmma, un deliciu ;) ! Incercati ! :)