contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Farfalle Cu Sos De Nuci Si Rosii Uscate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O combinatie inedita, dar deosebit de gustoasa care va poate rasfata serile racoroase de iarna.

Ingrediente
- 400 g paste farfalle
- 100 g rosii uscate in ulei
- 70 g miez de nuca
- 3 catei usturoi
- 3 linguri cascaval ras
- o legatura patrunjel
- 3 linguri ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
1. Se lasa sa se scurga rosiile uscate si se pastreaza uleiul. Se toaca impreuna, la robot, miezul de nuca si usturoiul. Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg si se pune deoparte putina apa de pe ele.
2. Se incing 3 linguri ulei de masline si se calesc rosiile taiate marunt, impreuna cu amestecul de nuca si usturoi. Se stinge cu apa pusa deoparte si uleiul de pe rosii. Se adauga cascavalul si se lasa sa se topeasca. Se presara  patrunjel tocat marunt si se  condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pastele se amesteca rapid cu sosul de nuci si se servesc fierbinti.
comentarii