contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Farfalle Cu Bacon Si Vinete

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

"E amuzant sa faci paste;trebuie preparate cu dragoste ,apoi mancate repede,cu entuziasm si poate chiar cu plescaituri, daca e nevoie!"spunea Jamie Oliver intr-o carte de-a sa.
Cu respect,inteligenta si simplitate,pastele pot fi combinate cu legume,peste si carne pentru a prepara o masa delicioasa care va va face sa simtiti ca tocmai v-ar fi imbratisat o "mamma italiana"!:)





Ingrediete:

500 g paste farfalle
250 g rosii cherry
100 g bacon crud-uscat(taiat cubulete)
250 g mozzarella
1 vanata taiata cuburi
cativa catei de usturoi
1 ceapa mica
oregano 
patrunjel sau busuioc
sare,piper si fulgi de chilli (dupa gust)

Mod de preparare:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Am rumenit baconul intr-o tigaie mare,l-am scos si in aceiasi tigaie am pus 2 linguri de ulei de masline in care am calit usor ceapa si usturoil tocate marunt.Am adaugat vanata,m-am plimbat cu paleta prin tigaie,am pus capacul si am lasat asa 3-4 minute.
Apoi,am adaugat un polonic de apa de unde fierb pastele,sare,piper,oregano,chilli si al mai lasat sa fiarba la foc mic inca 5 minute.Urmeaza rosiile cherry,taiate in doua,amestec usor si adaug baconul,pastele scurse fierte al dente si... gata,servim cu mozzarella si patrunjel .

MI-NU-NA-TE !:)