Farfale Cu Sos De Ton Cu Smantana
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pastele nu sunt pe lista de preferinte a barbatului meu.. le mananca, dar nu cu pofta... De aceea, de cate ori mananc singurica imi fac poftele... iar de cele mai multe ori gatesc paste. Astazi, cu ton!
Inspiratie a fost Cristina, la pastele caruia am salivat si m-am gandit ceva timp..
Ingrediente:
Inspiratie a fost Cristina, la pastele caruia am salivat si m-am gandit ceva timp..
Ingrediente:
1 conserva ton in ulei
4 catei usturoi
½ lingurita ardei usturat macinat
zeama a ½ lamaie
4 linguri smantana acra
5 frunze busuioc
sare
2 maini farfale
Intr-un wok am pus tonul cu ulei cu tot, apoi am adaugat usturoiul taiat bucati, praful de ardei usturat si zeama de lamaie. Am amestecat bine si am lasat cateva minute, pana ce a scazut zeama. Am adaugat si smantana si am amestecat bine. La final am pus busuiocul tocat si am potrivit de sare.
Farfalele le-am fiert conform instructiunilor date de producator, le-am trecut sub jet de apa, apoi bine scurse le-am adaugat peste sosul de ton.
Am amestecat, am oprit focul si... am papat cu mare pofta!!