Farfale Cu Crochete De Pui
articol scris de truedelights blog
INGREDIENTE:
- 200 g farfale
Pentru sos:
- 4-5 linguri cu suc de rosii
- 2 catei de usturoi
- sare, piper, boia
- cimbru verde, busuioc
Pentru crochete:
PREPARARE:
Preparam mai intai crochetele:
Carnea se toaca apoi se amesteca cu
cartoful ras si scurs de zeama, oul,
usturoiul pisat ,mararul si
patrunjelul tocate marunt.
Dupa gust adaugam sare, piper
iar la sfarsit pesmetul.
Se amesteca bine si in cazul in care
compozitia este inca moale, se mai
adauga putin pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam
bile mici pe care le prajim in ulei
incins sau le introducem la cuptor.
Prepararea sosului:
Usturoiul se taie felii subtiri
si se prajeste in 2 linguri ulei.
Se adauga sucul de rosii si se lasa
sa dea cateva clocote.
Se potriveste gustul cu sare, piper.
Se adauga cimbru verde, busuioc
si pastele , pe care le-am fiert separat
8-10minute in apa cu sare.
Amestecam usor, lasam sa mai dea
un clocot si oprim focul.
Servim pastele cu crochete de pui,
si frunze de cimbru verde.