Falafel
Sursa FALAFEL
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
400 g naut – din conserva
2 cepe mari tocate
4 catei de usturoi tocati
1 legatura mare patrunjel proaspat tocat
1 lingurita coriandru
1 lingurita chimen macinat
3 linguri faina
2-3 linguri de apa
sare
piper
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Amestecam nautul tocat cu usturoi, ceapa, coriandru, chimen, sare şi piper.
Adaugam faina, apoi mixam totul pana se omogenizeaza. In final adaugam cateva linguri de apa daca folosim naut din conserva, astfel incat sa obtinem o pasta consistenta, putin mai groasa, din care formam bile mici, cam de marimea unei mingi de ping pong. Le prajim in ulei incins bine, pana se rumenesc.
Servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: http://falafel-recipes.blogspot.com/