contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Escalop De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este momentul pentru un escalop de porc. O minunăţie.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 600 gr de muschi de porc
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin rosu
- 3 rosii
- făină, peperoncino (ardei iute), cimbru, rozmarin, sare
- ulei pentru prajit

Plan de lucru:
- taiem carnea in bucati mai subtiri, le condimentam (poza 2). Decojim rosiile, apoi le trecem prin mixer si obtinem un suc (poza 3)
- tavalim fiecare bucata de carne prin faina (poza 4), le trantim in tigaia cu uleiul incins (poza 5), le rumenim pe ambele parti (poza 6)
- turnam vinul (poza 7), apoi adaugam si sosul de rosii (poza 8 )
- aruncam in tigaie si cateii de usturoi curatati si tocati marunt (poza 9). Condimentam dupa gust, lasam pe foc inca vreo 15-20 minute (poza 10),
- Pofta buna! (poza 11)

Timp de preparare: 50 de minute
Pret: 5/portie lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)

escalop de porc 1 escalop de porc 2 escalop de porc 3 escalop de porc 4 escalop de porc 5 escalop de porc 6 escalop de porc 7 escalop de porc 8 escalop de porc 9 escalop de porc 10 escalop de porc 11
Filed under: A5. Preparate din porc&vita