contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Escalop De Porc Cu Ciperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 Aceasta este reteta cu nr 100.Ma bucur foarte mult ca din 20 decembrie am evoluat atat de mult.Ma bucur ca am intrat in familia asta marea a blogaritului

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 5 lg faina
  • sare,piper
  • 3 lg pasta de tomate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml vin rosu
  • Portii: 7Portii: 7
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript carnea punem in uleiul ramas ciupercile taiate si apoi punem vinul si o cana de apa.Lasam 10 min la foc potrivit apoi adaugam pasta de tomate si 3 linguri de faina amestecate cu apa(rantas).Cand punem rantasul amestecam incontinuu sa nu se faca cocoloase.Potrivim sosul de sare si gata.SERVIM CU PIURE DE CARTOFI.
POFTA BUNA!!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com