contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Enciclopedia Culinara - Cartea Calatoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga






by Alice albinutza

     A trecut atat de multa vreme de cand m-am inscris in campania Cartea calatoare de la editura All si mi-a trecut prin maini, spre rasfoire, Enciclopedia culinara. N-am avut vreme cand sa scriu, ce sa scriu si cum sa scriu. Mi-a placut Tenhici culinare si ustensile de bucatarie, de care v-am povestit la vremea respectiva, asa incat nu puteam lasa nici Enciclopedia culinara sa treaca fara a scrie cateva randuri aici pe micul meu blog.

     E o carte mare-mare si groasa-groasa. :)) Frumos mod de a incepe a scrie despre o carte, nu? :))
    Ei bine, e o carte faina, care merita atentia cuiva pasionat de gastronomie, de arta culinara, de tot ce inseamna retete, retete si iarasi retete culinare. E o carte bine structurata cu retete clasificate in Aperitive si Gustari, Tocane si legume, Deserturi; in functie de ingredientul principal: cartofi, carne, vanat, pasare, peste.... nu mai zic de deserturile savuroase. Va vor fi dezvaluite 700 de retete unele mai simple altele mai complicate, insotite de poze color de calitate foarte buna.
     E o carte care  se adreseaza tuturor, chiar si celor care acum vor sa intre pentru prima data intr-o bucatarie pentru a gati.
     Ma bucur ca am putut sa o rasfoiesc si sa ma delectez cu Enciclopedia culinara.