Enchilada
Sursa Enchilada
articol scris de myfancycake blog My Fancy Cake
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din seria "ce mai gatim rapid?" astazi va prezint o delicioasa Enchilada cu pui si sos mexican.
Cand am fost in Kaufland nu ma puteam hotari daca sa cumpar Tacos Kit sau Echilada Kit. Asa ca le-am cumparat pe amandoua si nu am regretat. Este o mancare tare usoara si gustoasa.
Avem nevoie de: 6 foi enchilada (daca nu gasiti sunt bune foile de tortilla sau lipii), 1 piept de pui, 2 lingurite condimente
pentru pui, sare, piper, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, 2 linguri
pasta de ardei, 2 linguri iaurt, 2 linguri ulei de masline, 200 gr cas, 6
linguri sos mexican.
Ideal este sa pregatim carnea de pui cu cateva ore inainte (chiar si o zi).
Taiem carnea de pui in cubulete mici. Adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, pasta de ardei, iaurtul si uleiul de masline. Amestecam si lasam la frigider pentru marinat.
A doua zi, prajim puiul intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei. Distribuim puiul pe foile de enchilada si rulam. Asezam rulourile intr-un vas de yena uns cu ulei.
Deasupra fiecarui rulou punem cate o lingura de sos mexican si radem deasupra casul.
Incingem cuptorul la 170 grade Celsius si lasam enchilada pana se rumeneste frumos.
Si o sectiune aburinda.
Pofta buna!