Ecler Cu Inghetata
Sursa ecler cu inghetata
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Spuneam o postare mai jos , ca inghetata cu scortisoara se poate folosi si la desert.
Iata o idee!
Ecler cu inghetata
Ai nevoie de:
Pentru eclere:
1 cana apa
150 g unt
1 cana cu varf faina
6 oua
*cana mea are 200 ml
Mod de preparare:
Apa si untul se pun la fiert intr-o cratita. Cand fierbe ,se pune faina si se mai fierbe cam 3-5 min , amestecand continuu. Se pun ouale pe rand cand compozitia este putin rece.
Se pun gramajoare pe tava si se dau la cuptor , la inceput la foc tare apoi se da focul mai incet.
Cand sunt aurii se scot.
Le-am taiat si le-am umplut cu inghetata cu scortisoara.
Se pot servi pudrate cu zahar si sos de ciocolata.
Pofta buna!
Se pun gramajoare pe tava si se dau la cuptor , la inceput la foc tare apoi se da focul mai incet.
Cand sunt aurii se scot.
Le-am taiat si le-am umplut cu inghetata cu scortisoara.
Se pot servi pudrate cu zahar si sos de ciocolata.
Pofta buna!