Dulceata Din Petale De Trandafiri Cu Capsune
articol scris de naskwik blog anastassiacafe.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Profitati cat e sezonul
Ingrediente:
1 kg capsune
0,5 kg petale de trandafiri
2 pachetele zahar vanilat
1 kg zahar
1 pachetel de Gelfix Extra 2:1
Mod de preparare:
Spalati capsunele, indepartati coditele si le taiati in jumatate pe fiecare.
Petalele de trandafiri se aleg de impuritati se spala pe portii mai mici si se scurg de apa.
Intr-o cratita, fierbeti petalele de trandafiri in apa cat sa le cuprinda cam 350 ml. timp de 35 de minute, amestecati ca sa fiarba uniform.
In alta ctatita amestecati capsunele cu zaharul, zaharul vanilat si cu praful de gelfix si asteptati sa lese sucul cat fierb petalele de trandafiri.
Dupa ce a trecut 35 de minute, aduceti capsunele in punctul de fierbere si adaugati la ele petalele de trandafiri, mai fierbeti 5 minute impreuna, spumati dulceata cat fierbe.
Pofta buna !