contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dulceata De Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

1 kg visine
500 g zahar
sucul de la 1 lamaie
250 ml apa

PREPARARE:

Spalam visinele si le scoatem samburii. Punem 70-80g zahar peste ele si le lasam peste noapte la frigider.

Fierbem un sirop din apa si zahar, pana acesta devine gros. Punem visinele (cu siropul lasat) peste acesta, adaugam sucul de lamaie si lasam sa fiarba in jur de 80-90 minute. Luam spuma cat de des este nevoie.

Cand dulceata se leaga o luam de pe foc. Vom face proba cu o cateva picaturi de dulceata pe o farfurie. O punem in borcanele spalate, pe care le-am tinut caldute la 100°C in cuptor.

Este dulceata mea preferata pentru clatite!
Pofta buna va doresc!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro